Snart helg igen

Heeeej, det var inte igår! Har så fullproppade dagar. Jobbade över till åtta idag så struntade i gymmet. Så nu ligger jag i soffan och njuter. Snart måste jag nog plugga lite körkort. Såhär sju år senare är det nog dags att ta tag i det känner jag.

Herregud vad dagarna går snabbt. Imorgon är det redan torsdag och sen helg… på tal om helg så åt vi på Gamla Enskede Matbod i helgen. Firade mina päron som fyllde år :). Alltså jag älskar vår matbod. Världens mysigaste kvarterskrog (i finare format), alltid så bra service och alltid sjukt god mat. Är avundsjuk på mig själv som bor bredvid den!

image

Åt lamrack med bakad potatis, rödvinsås och basilikacreme. Mmmhh.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s