Biffenvakt

Har precis kommit hem från en trevlig middag hos Robins moster, som hans mormor ordnat så fint. Känns som söndag kväll fastän det är tisdag. Nu är den långa julledigheten slut. Eller ledigheten, jag har jobbat alla mellandagar. Har dock jobbat hemifrån så det ska bli kul att komma till kontoret imorgon och träffa alla. Måste dock gå hem efter lunch för är hundvakt. Åhhhh vad det är mysigt med hund. Vi ska ha Biffen i två hela veckor. Jag njuter av varje sekund :).

image

Haha, Biffen i hörnet 😂! Så söt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s