NYE 14/15

Nyår tillbringades med massa vänner på Östermalm. En favorit i repris! Det var jättelyckat, maten var god och stämningen var på topp. Ganska svårt att göra mat till 18 pers. Men tycker att vi fick till det väldigt bra ändå!

imageimage

Nyårsoutfiten. Älskar klänningen. Problemet var ju dock att den var öppen i ryggen. Hittade ingen bra bh och freebra sitter så konstigt på mig och ramlar alltid av, så fick tejpa tuttisarna med silvertejp, haha. Det satt som berget.

Igår var vi ju inte superpigga. Men vi hade laddat med massa gott att äta hemma och beställde självklart pizza till middag. Jag är inte så förtjust i pizza men beställde en sjukt god från Tomatis igår. Glutenfri med salami, buffelmozarella, färska tomater och pinjenötter. Mums!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s