2014 – året som gått

Man måste ju kolla tillbaka på året som gått när det närmar sig nyår. Blir ett ganska långt inlägg. Det här har verkligen varit året av inköp. Det bästa var också min nya tjänst. Det här året har vi verkligen haft flow. Vi har gjort härliga resor, köpt bra grejer och ätit riktigt god mat. Vad mer kan man begära? En hundvalp bara.

Årets resor

Kap Verde

Första resan för året bar av till Kap Verde. Bara jag och Robin. Vi flög till en liten ö som låg helt isolerad. Det var så jäkla skönt! Det fanns verkligen inte mycket att göra. Men det var precis det som var så skönt. Att bara tvingas till att slappa.kapverdekapverde2kapverde-map

Superisolerat.

 London

Jag och syrran åkte en weekend till London. Vi shoppade loss och åt mat. Det vi gör bäst med andra ord. Var jättemysigt att åka på en resa bara vi två. Det var hennes födelsedagspresent från mig :).

London London3

Skärgården

Kanske inte räknas som en resa men ändå. Vi tillbringade största delen av semestern där. Vi hade det så himla härligt. Så härligt att vi blev jättesugna på att köpa en egen båt.

skärgården2 skärgården3 skärgården4

Bodrum – Turkiet

Kul att testa något nytt. Ska ju tydligen vara Turkiets riviera. Det var en jättemysig stad och helt okej mat. Ganska dålig service men det gör ju inte hela resan. Kanske inget ställe vi åker tillbaka till men det var kul att testa. Alltid mysigt att åka på semester med min karl.

bodrum bodrum2 bodrum3

Island

Island var verkligen helt fantastiskt! Naturen var så otroligt vacker. Folket var supertrevligt och maten var extremt god. Det var ett perfekt ställe att fira min 25-årsdag på. Hit kommer vi definitivt tillbaka. Jättekul att Robins föräldrar hakade på också.

island1 island2 island3 island4

Bästa inköpen

I år köpte vi mycket stora grejer. Det här måste vara vårt livs inköpsår, haha.

1. Lägenheten! Vår älskade lägenhet. Det är lätt det bästa köpet i år. Känns verkligen så rätt med området vi valde till slut. Så skönt att bo stort. Älskar verkligen vårt område.

prospekt

Men usch vad jobbigt det var att leta lägenhet. Och vi hade ändå ”tur” som bara var på 2-3 visningar, och vann budgivningen på första lägenheten vi budade seriöst på. Veckan budgivningen var hade jag ont i magen av nervositet, haha. Ville verkligen ha lägenheten och jag dog typ varje gång mobilen plingade.

2. Båten! Vårt landställe i flytande format. Gud vad jag längtar till i sommar. Då ska vi inte köra någon Turkiska rivieran,      haha, då ska vi leva i båten!

mamma6

3. Bilen. Så skönt att ha en bil :). Har ingen bild. Men den är svart och har fyra hjul.

Godaste maten

Har haft två matupplevelser i år, såna där man kommer minnas hela livet. Som hamnar på topplistan av godaste måltiderna i livet.

matmat

Den nyfångade hummern på Kap Verde. Stor, färsk och grillad. Godaste hummern jag har ätit i hela mitt liv!

matmatmat

Hela avsmakningsmenyn vi åt på Grillmarknudir (kan ej stava på isländska), var helt fantastisk! Alltså, jag kommer aldrig glömma den matupplevelsen.

En reaktion på ”2014 – året som gått

  1. Härlig år du/ni har haft, underbara bilder !! Glad att fått vara med, och njutit av vissa händelser. Nu är det bara att se fram emot ett nytt spännande år 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s