Brunch

image

Yes! Det största paketet under granen var till mig! Det var en jättefin stor vas hit hem. Så den var ju till Robin också men ändå.

Idag tog vi en promenad med Jan och Annica på Djurgården och sen åt vi en jättegod brunch på Villa Godthem. Jag och Robin svängde förbi Sickla på vägen hem och skulle storhandla. Det gick åt skogen för båda var så mätta och trötta. Lite mat fick vi med oss hem i alla fall. Ett paket kycklingfilé och julmust, haha. Direkt när vi kom hem somnade vi en timme i soffan.

image

Göttisbordet på Godthem satt fint i magen. Oj, nu blev det lite blandad kompott av information här men samtidigt som jag skriver detta så bråkar jag och min kära om vilken film vi ska se ikväll. Han valde igår så det borde ju vara min tur. Men tydligen inte. Hans film var så extremt tråkig att jag gick och la mig istället. Men nu får jag inte välja film för han tycker min verkar tråkig. Ska bråka vidare. Hej, hej!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s