Obligatoriska juldagsbion

image

Julafton var jättemysig. Vilken fin dag vi hade! Strålade sol, vitt av frost och mot kvällen kom snön! Vi började dagen hos Robins faster med massa god mat. Sedan mot kvällen åkte vi till min familj. Vi fick så mycket fina julklappar! Det enda jag inte fick som jag verkligen ville ha var en hundvalp. Men ja, det var väl tur för hundvalpen.

Igår på juldagen gick jag och min syster ut och åt middag. Vi åt på Koh Phangan och sedan blev det bio. Vi såg ”Micke & Veronica”. Vi har som tradition att gå på bio på juldagen. Det var supermysigt. Vi skrattar alltid så mycket så har typ magrutor såhär dagen efter.

Just nu håller jag på att kalka av kaffemaskinen. Åhh så roligt. Sedan blir det gym och lite titt på mellandagsrean :).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s