Trött

Är typ i desperat behov av solsemester! Är så sjukt trött hela tiden. Skulle nog kunna sova mig igenom en hel helg. Problemet är dock att jag inte har någon mer semester att ta ut. Åhh haha, annars skulle jag åkt igår typ.

Vaknade vid åtta imorse i alla fall och åkte till gymmet. Körde rygg och det gick helt ok. Kände mig dock jättesvag idag. Tog i och tog i, till och med på mindre vikter än vad jag brukar men orkade knappt. Tog mig igenom passet med svidande rygg i alla fall. Så någon effekt gav det nog.

Nu ska jag måla på mig ett ansikte (sminka mig mao) sedan blir det minigolf och middag i Tolv.

imageimage
Kap Verde tidigare i år var helt fantastiskt. Om man bara vill komma bort och slappna av var det verkligen perfekt. Precis vad vi behövde. Inget för den som vill göra en utflykt om dagen. Vi bodde helt isolerade typ på en ö. Så fina stränder och turkosblått vatten.
imageimage
Haha, vi råkade bli ganska runda om fötterna ganska ofta. All inclusive och sjukt goda drinkar i baren. Har hundra bilder när vi larvar oss, haha.
image
Älskipälski. Sitter och kollar på resor tills semesterdagarna är påfyllda igen. Nu är det dags för New York känner jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s