Julen är på G

Dagarna är vetkligen fullproppade nu. Har något inplanerat varje dag. Man blir lite trött i bollen, men det är ju såklart kul, plus att de gråa vinterdagarna går fort 🙂 igår var jag på Julgalan med jobbet. Åt årets första julbord. Det är alltid det godaste. Och det på julafton såklart!

Idag var det julmarknad i kvarteret. Victoria och Teemu kom förbi och vi strosade runt. Det var jättmysigt. Jag och Robin åkte sen till Bauhaus och köpte julgran och tillbehör. Den fick verkligen precis plats i bilen. Barrade ner hela vår nya bil också, haha. Men det var det värt för det är så mysigt här hemma nu.

imageimageimageimage

2 reaktioner på ”Julen är på G

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s