Hej och hå

image

Hello! En selfie i brist på bilder. Helgen har varit jättemysig. Försökte ta det lugnt för att inte bli sjuk. Vi hade middag med våra föräldrar här i lördags och igår kikade jag på Robins match. Min taktik fungerade bra tror jag. Så blev ett träningspass idag. Rygg och lite biceps. Råkade bli mitt i träningsrusningen klockan fem så gymmet var proppat. Passet blev därför inte riktigt som jag ville men det gick bra ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s