Inte bli sjuk

image

Heeej. Blä, igår efter jobbet började jag få jätteont i halsen. Så jag jobbar hemifrån idag och har legat i soffläge hela dagen. Har proppat i mig alvedon och strepsil så känns faktiskt lite bättre. Men känner mig seg i kroppen. Tänker inte bli sjuk! Struntade därför i träning idag. Har lärt mig efter alla dessa år att inte träna med halsont. Blir bara värre då. Ikväll ska vi ut och äta det känns lagom ansträngande. En alvedon eller två innan bara så är jag good to go. Haha åh förresten alvedonreklamen som går på tv nu med den stressade mannen är inspelad utanför vårt hus. Tyckte att det såg bekant ut :).

Nu ska jag jobba vidare. Toodieloo!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s