Påfyllning av produkter och muskelmassa

I veckan var jag och handlade lite påfyllning till badrumsskåpet. Köpte en natt treatment som ska återfukta ordentligt medan man sover. Har testat den ett par dagar nu och den känns väldigt bra! Har riktig svennehy och blir snustorr på vintern så behöver mucho fukt.
image

Gick upp 7.30 imorse för att hinna gymma. Var helt ensam på gymmet i Skanstull så det var riktigt skönt. Körde rygg idag, och lite biceps. Kände mig jättestark idag och ökade vikterna i alla övningar. Weho. Lär ju ha grov träningsvärk imorgon :).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s