Barcelona Tapas Bar

Hej, hej, hej!
Idag har jag hunnit med väldans mycket. Gick upp, kollade på Idol reprisen. Sen kom Pappa förbi och visade sin nya bil. Efter det åkte jag och tränade samt handlade lite nödvändigheter (och onödigheter) när jag kom hem storstädade jag hela lägenheten och sedan piffade jag till mig lite och mötte upp Robin. Vi åt middag på Barcelona. Jättemysigt! Alltå, vad har hänt med Stockholm? Förut kunde man liksom bara gå ut och äta lite spontant en helgkväll men det finns ju aldrig lediga bord längre! Man får söka med ljus och lykta efter en restaurang med lediga bord. Hade aldrig ätit på Barcelona innan, men det var faktiskt väldigt god och fräsch tapas! image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s