Helgen från mobilen

Igår var jag och min syster och blev sminkade. Blev väldigt nöjd med ögonsminkningen. Alltid lite läskigt när någon annan sminkar en. Man har ju sin egen rutin och vet vad som passar bäst. Fick i alla fall med mig ögonskugga bland annat så jag kan återskapa :). Jag lät make up artisten välja relativt fritt eftersom jag ville gå lite utanför mina vanliga val. Jag gillar lite gulaktig ton på foundation men hon körde mer vitaktig. Blev ju jämnt och fint men jag tycker jag passar mer i gulaktiga så det fortsätter jag med. Efter det åt vi tapas på Café Tabac i Gamla Stan. Det var en jättemysig dag med min syster. Fick det i födelsedagspresent. Taaack 😙!

image

Idag har vi tvättat båten in och utvändigt samt täckt den. Så skönt att ha det klart. Men fyfasen vad kallt det var. Nästa år ska jag klä mig mycket varmare. Börjar äntligen få tillbaks normal kroppstemperatur. Efter ca fyra timmar inlindad i fleecefilt och duntäcke, en halvtimmes varm dusch och en kopp te.

2 reaktioner på ”Helgen från mobilen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s