Myslördag

Hej och god morgon! Jag och Robin har en riktig mysmorgon. Tror det är första gången båda vi kan vakna i sängen tillsammans utan väckarklocka sen semestern (!!!). Vi har ätit frukost i sängen och kikat på dokumentär :).

Idag blir det träning och kanske fixa naglarna om jag hinner. Och ikväll ska vi fira Natalie som fyllde år i torsdags. Jag och hon firade även då. Vi tog en drink på Himlen i Skrapan och sen åt vi middag på Matboden Södermalm. Lika mumsigt som i Gamla Enskede.

image

image

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s