Choklad varje dag

image

Har ätit choklad (i enorma mängder) i en vecka nu. Tänkte hålla mig idag men så fick jag den här:). Det var ödet (och kanske lite min hjälp i projektet också) som ville att min mage skulle få choklad idag med.

Har haft en mötesdag. Där möte avlöst nästa möte, så har jobbat av lite nu på kvällen. Då kan jag sova lite längre imorgon vilket verkligen behövs. Nu ska jag äntligen ta en dusch sen ska jag lägga mig och läsa i min nya färska bok!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s