Mässhelg och dagen

image

Hej, här står jag och väntar på min skjuts till en konferens. Står alltid och fotar mig i spegeln i väntan på tbanan annars. Haha. Man är ju liksom redo att gå men vill inte vänta ute i kylan i onödan.

Helgen var trevlig men intensiv. I lördags var vi på hem & villamässan, chokladfestivalen och öl och whisky mässan. Mässdag helt enkelt. I söndags var jag på Ikea. Puhhh det var hemskt. Man ska inte åka dit en söndag. Fullt med människor och barn. Alltså varför tar folk med barnvagnar och hundra barn till Ikea??? Varför lämnar man dom inte i lekrummet eller hemma? Kan ju inte vara kul för barnen att kolla köksluckor och soffklädsel. Dom är ju bara ivägen. Jag försökte kolla på skrivbord men barnen hade reserverat dom för att leka koja och när jag skulle kolla på en fotpall bytte en mamma blöja på en unge på ett visnings ex. Trevligt.

Veckan är proppad som vanligt. Hann träna på lunchen både igår och idag vilket är skönt för man sparar så mycket tid. Träffade Elisa idag för en fika efter jobbet. Vi har exakt samma position fast på olika banker. Och hon i Finland. Så det är kul att prata jobb och bolla :). Vi pratade annat också för så tråkiga är vi ändå inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s