Röstat

Nu har jag precis varit och röstat. Röstade självklart blått och på Moderaterna. Tror inte på en politik där man utgår ifrån att alla ska vara arbetslösa och sjuka hel tiden. Självklart ska man inte bli utlämnad när man blir arbetslös eller allvarligt sjuk. Men Sveriges välfärd är riktigt bra jämfört med andra länder i Europa och vi har ett väldigt generöst bidragssystem. Jag tror på att det måste finnas stimulans till att skapa nya jobb och underlätta för företag att anställa. Jag tycker att det ska löna sig att jobba! Kan skriva en hel bok om mina politiska tankar men ska sluta där, haha.

20140914-135123-49883570.jpg
Glömde ta en #valfie så min söta syster får stå för den

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s