En hjärna utan kaffe

Gick upp klockan sex idag. Och kaffet var slut!!! Det får inte hända. Fick sitta som en zombie och vänta på att klockan skulle bli sju så jag kunde gå ner till bageriet och köpa en kopp. Min hjärna funkar inte utan kaffe, så när jag slurpat i mig det så kommer jag på att mitt första möte är klockan nio och jag ska ha det online hemifrån. Varför gick jag då upp klockan sex?! Sömn får man inte slösa bort. Annars har det varit en jättebra dag. Tränade efter jobbet och sedan har vi haft tacomys framför Lyxfällan.

image

När jag insåg mitt misstag kröp jag ner i sängen igen och kliade Robin bakom örat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s