En dag vid poolen

image

Hej, hej. Sitter och inväntar lunchen. Idag kör vi en dag vid poolen. Men ångrar oss typ för vi dör av värme här. På stranden fläktar det lite i alla fall. Igår var vi ute på en stor båt hela dagen. Så mysigt! Vi åkte runt bland massa fina vikar och badade i riktigt turkost vatten. På kvällen blev det strömavbrott här. Alla restauranger och butiker var helt kolsvarta. Och jag var såååå hungrig men som tur var hittade vi en jättefin restaurang där strömmen fungerade! Den kom tillbaka senare som tur var. Så efter middagen satt vi oss vid ett mysigt café vid vattnet och drack drinkar och kaffe.

En reaktion på ”En dag vid poolen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s