Grillkväll

20140719-225800-82680220.jpg
Igår kom tjejerna hit och grillade. Hade råkat köpa lite för mycket mat haha, så har kyckling för resten av året kvar. Det var supermysigt. Vi satt på innergården sent in på småtimmarna och gottade oss :).

Idag har jag haft sån extrem huvudvärk. Observera att jag inte drack något igår. Men det har varit åska i luften så måste nog varit det. Har därför tagit det lugnt idag. Är hundvakt också så vi har bara myst, promenerat, myst, promenerat, myst, promenerat osv. Tog en sväng till Centrum också, men orkade bara gå in i en affär innan jag trodde huvudet skulle sprängas. Nu ligger jag och Biffen i soffan, han snarkar och jag ska fortsätta läsa min bok.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s