En ådra

image

Hejsan hoppsan! Idag har jag jobbat från min homezone as you can see above. Får väl jobba hemifrån hela juli. Det är heeelt dött på jobbet nu. Alla är ju på semester. Tycker det är skönt att jobba hemifrån men inte för mycket. Blir väldigt osocialt. Sitter jag hemma flera dagar i rad kan jag dippa lite i min produktivitet. På ‘lunchen’ gick jag till gymmet och körde rygg. Fick till ett riktigt bra pass! Börjar få en ådra på bicepsen! Haha, blev skitglad när jag såg den.

image

Man ser den om man kollar riiiktigt noga! Här är jag inte ens pumpad. Eller jo lite för hade ju kört rygg. Blev i alla fall jätteglad och kände mig så fitness. Under ytan av banktanten finns det en muskel eller två!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s