Sur och grinig

Min pärla är ju äntligen hemma och hälsar på. Hon har ju bosatt sig i Florida den parveln. Jag förstår att hon gjort det bara för att hämnas på mig då hon fick uppleva samma sak när jag flydde till New York. Kan inte helt förlåta henne. Vi åt i alla fall på Aqui och det var lika gott som vanligt. Aqui har verkligen bästa tapasen i Stockholm! 

image

Idag har jag varit sur och grinig. Eller har varit det i typ tre veckor nu. Tror det är pga vädret. Blir galen! Tur att vi har tagit sen semester i år i alla fall. Kan ju hoppas att det vänder…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s