Världens sämsta vårdcentral

20140619-235111-85871317.jpg

Fattar inte den här nya WordPress appen. Går inte att själv justera storleken på bilderna. Frustrerande!
Imorse fick jag offra timmar på min jobbtid för att offer vårdcentralen i Enskede är den sämsta i världen. Skickade hem mig med en annan patients prover och papper. Så ja, imorse var jag tvungen att gå dit igen så denna tant född 72 kunde få sina grejer och jag fick nya. Litar inte på att alla mina prover blivit rätt nu…Tur att jag upptäckte det. Annars kunde det ju slutat illa. Inte okej! Detta är ju verkligen allvarligt. Blev skitdåligt behandlad förra gången jag var där också, men det är en annan historia.

Åkte till jobbet sen. Vårt nya kontor är verkligen spännande. Jag gillar det. Hittade ett rum med en stor gungstol så jag satt där och jobbade :). Sedan körde jag ben och axlar på gymmet innan jag kom hem och däckade i soffan. Drömde att jag fick ett arv på 100 miljoner, precis då kom Robin hem och väckte mig. Blev skitsur! Drömmen var så verklig.

Till middag gjorde vi fetaostbiffar, sedan har jag städat och bakat en äppelpaj (hemmafru). Ska ta med den ut till ön imorgon där vi ska fira midsommar:).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s