Fullt upp

Ursäkta min frånvaro men har haft så fullt upp med nya lägenheten. Fick tillträde i fredags och då målade vi palatset (haha, det känns som det efter att vi bott på 40kvm) sedan har vi haft golvkillar över som vitlaserat golvet. Det blev sååå fint. Imorgon ska vi börja flytta in på riktigt:).

20140523-170228.jpg
Varje dag efter middagen har vi gått över till lägenheten och tagit en kaffe:). Här är vardagsrummet!

Idag var jag på ett möte som slutade väldigt mycket tidigare än avsatt, så jag gick hem och jobbade lite på balkongen innan jag stängde ner datorn för helgen. Nu ska jag ta en prommis till gymmet och träna rygg. Sedan blir det nog en påse lantchips som jag kan knapra på medan jag flyttpackar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s