Lunchträning och Fresco

image

Min nya grej är att lunchträna. Vid vårt nya kontor på Kungsholmen finns det ett gym som är riktigt bra. Finns så mycket roliga och bra redskap och jättemycket av allt. På lunchen är det inte alls mycket folk heller vilket är såå skönt. I city är det alltid smockat. Blev mage och axlar idag:). Efter jobbet mös jag flera timmar med Annelie på Fresco. Älskar deras chevre och rödbetssallad. En liten vaniljlatte blev det på det också! #Fitness liksom :).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s