Fotbollstråk

Hejsan hoppsan! Är precis som alla andra svennar och måste säga GUUD vad jag älskar detta väder! Satt ute på lunchen med Elin och surplade latte i solen, så härligt! Annars har jag jobbat och tränat i vanlig ordning. Ligger för tillfället i sängen och ska väl kolla på något play program för mig själv. Robin kollar på fotboll och jag tycker det är så EXTREMT ULTRA MEGA SUPER tråkigt. Det är ju inte bara ett lag han följer heller, det är match var och varannan dag. Önskar att jag tyckte den var en gnutta intressant. Men det är det ju tyvärr inte. Hatar den som startade viasat sport…
20140422-222709.jpg
Jag på jobbet idag. Satt för mig själv i ett konferensrum hela em. Kul:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s