Sunday sun

Förlåt, jag råkade ljuga om mitt skinkpass i inlägget nedan. Menade 1×10 på varje vikt av squatsen. Nu får jag skämmas.

Har haft en jättemysig påsk. Har bland annat spelat minigolf i tele2arena med robins föräldrar och igår var vi på middag hos mina päron. Idag har jag myst med min syster hela dagen. Vi började på gymmet och efter det blev det lunch, sedan lite småshopping och en latte i solen. Så härligt att bara kunna sitta i linne. Vi satt och planerade vår Londontripp bland annat. Ska bli sååå mysigt!

20140420-162733.jpg
Kaffe i solen med tjocka jackan på 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s