Tjuvkikaren

Har jobbat hemma både igår och idag. Har tagit en lunchprommis förbi vår nya lägenhet och tjuvkikat in i porten båda dagarna också. Haha, gud hoppas ingen ser mig. Måste tro att jag är riktigt psyko :). Jag och Robin var även där i helgen och sneglade…
Nu sitter jag och väntar på att min pulled pork ska bli klar. Den har varit i ugnen cirkus sex timmar nu. Är nojig och vågar inte lämna huset med ugnen på. Ska plocka ut den och riva isär köttet innan jag ska ta mitt eget fläsk och kötta på gymmet. Blir mage och triceps idag! Jag måste bli bättre på att fota min vardag…ska skärpa mig!
20140415-174243.jpg
             På G ut på prommis!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s