Köpt lägenhet!

HEEEEEJ! Igår köpte jag och Robin en lägenhet!!! Har varit ett nervöst sammanbrott hela veckan eftersom vi verkligen ville ha den. Har typ skitit på mig varje gång mobilen plingat för att det ska vara ett nytt bud. Men vi krigade och vi vann! Så igår skrev vi på alla papper och nu är den vår. Känns så skönt att flytta till nästan dubbelt så stort. Den är jättefin sekelskift i Gamla Enskede. Vi båda älskar det området och vi har Gamla Enskede Bageri precis nedanför. Så mysigt! Vi får tillträde 16 maj så det är inte alls långt kvar:). Nu sitter vi och kollar inredning och inspiration till hur vi ska måla om.

20140405-095337.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s