Sjukligen vill resa

Har gått och blivit förkyld. Bläää. Fredagen var en kamp mot febern så efter lunch gick jag hem från jobbet och jobbade det sista innan helgen hemmifrån. Igår var febern borta men är snorig och mysig. Såklart är man sjuk över helgen :). Igår ville jag bara ligga och vila, men icke. Var tvungen att storhandla, hade bokat tid för manikyr osv. samt att det var Elinas födelsedagspartaj. Idag blir det lägenhetsvisningar och lite städning och ikväll middag hos Robins föräldrar.

Just nu sitter och kollar lite resor. Finns så många jag vill göra. Vill ju köra någon resa i sommar, typ Italien. Fyller ju även 25 och jag skulle vara världens lyckligaste om jag firade min födelsedag i New York. Skulle gara trevligt att hälsa på Victoria i Florida när man ändå är i krokarna. Pappa fyller ju 60 i januari så då vore det jättekul att haka på min familj till Thailand. Hur ska semestern räcka till? Behöver tio veckor per år. Tack på förhand.

20140330-092912.jpg
Jag i Los Angeles. Det var andra tider när man pluggade. Då kunde man resa hej vilt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s