Helgen osv

image

Hej! Här kommer en selfie! Min kollega på 40+ rekommenderade toaletten på plan 6 för selfie på jobbet, då ljuset tydligen är väldigt bra där. Får väl testa! Helgen har varit ganska tråkig faktiskt. Städade heeeeela lördagen, bara köket tog 3h. Skurade dörrar och putsade element osv. Hann dock med träning, fika hos farmor och middag hos mina föräldrar så den var inte så pjåkig ändå. Nu kom jag precis hem från bio och middag med Vickan. Det var mycket mysigt. Nu ska jag mysa med min karl. Puss och adjö!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s