20 härliga år

20140320-211047.jpg

Idag är ingen vanlig dag, för det är min kära systers födelsedag! Efter jobbet möttes vi upp, familjen och Robin och så firade vi henne med tapas på Aqui (tröttnar aldrig på den restaurangen). Hon fick en träningstopp från mig och Robin och sen gav jag henne en weekend till London. Det var hon värd :). Ska bli jättemysigt och fasen vad vi ska shoppa, hoho. Nu ska jag diska. Dealade till mig en massage för den mödan av Robin.

2 reaktioner på ”20 härliga år

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s