Lägenhetsvisningar

20140316-144751.jpg

Hello. Var ute på konferens med jobbet på Dalarö i veckan. Var verkligen så mysigt ute på Smådalarö gård. Riktigt fint väder hade vi också:) Fick världens sug på att köpa ett litet torp vid vattnet någonstans. Det får bli efter vi köpt ny lägenhet och bil. En sak i taget! Är ju tyvärr inte rik (än). Vi håller i alla fall på att kika på lägenheter så idag sprang jag på några visningar för mig själv eftersom Robin inte kunde följa med. Fastnade lite extra för en så ska nog kika på den igen imorgon. Kanske blir det ett bud. Den kändes enorm eftersom vi bor på 40kvm idag och denna var dubbelt så stor. Två klädkammare också med tunn gipsvägg emellan bara som är lätt att ta bort och göra till en walk in closet, åååh. Sitter och kollar igenom prospekten nu och bestämmer redan inredning på nätet, haha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s