Ny tjänst

image

Hello! Idag började jag min nya tjänst som product manager. Har verkligen sett fram emot att börja sen jag fick erbjudandet men var tvungen att vara kvar två månader på min position innan jag kunde gå. Har bara bytt tjänst internt så är fortfarande kvar på Nordea som den bankquinna man är:). Hur som helst ska detta bli superkul då jag behöver använda min kreativa sida lite mer. Den har inte varit oanvänd men den har legat lågt då min andra tjänst är lite mer ”det är som det är, och så är det”. Kommer sakna mina kollegor såååå mycket dock. Men man måste gå vidare i livet:).

En reaktion på ”Ny tjänst

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s