Redo!

20140209-194200.jpg20140209-194447.jpg
Jag är redo! Idag har vi inhandlat lite nödvändiheter. Bikinin hittade jag faktiskt på Cubus. Älskar färgen. Inhandlat nya RayBans också :). Jag är såååå redo för semester. Min skalle är verkligen mos just nu. Ska bli så skönt att bara slappa i två veckor. Det är så mycket på jobbet nu och jag räcker verkligen inte till. Ska bara släppa allt, lämna jobbmobilen hemma och koppla av! Hur fin ser inte stranden ut? Imorgon är sista jobbdagen. Har möte efter möte hela dagen så den går nog snabbt:).

3 reaktioner på ”Redo!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s