Fredagskänslan

Äntligen fredag. Har haft en vecka som verkligen varit fullspäckad. Främst på jobbfronten. Men det gillas eftersom dagarna går fort och nu är det inte långt kvar till semester. Jag har bara hunnit träna en gång den här veckan så jag är jättetaggad inför ett rejält träningspass ikväll.

Update: upptäckte precis att jag glömt träningsskorna hemma. Vill slå mig själv! Det är bara åka hem mellan och komma hem 22…typ.

20140131-075123.jpg

Konstigt det där föresten med fredagskänsla. Jag måste verkligen in till jobbet imorgon, och det kommer bli en lång dag. Men ändå har man fredagskänslan. Lite extra glad :). Det har blivit så många sex-dagars veckor för mig på senaste tiden…mån-lör. Inte konstigt att jag känner mig helt slut. Nej, som sagt, det ska bli sååå skönt med semester!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s