Ynklingen

20140123-144617.jpg
Här är jag för några dagar sen, pigg och glad på gymmet. Nu har jag blivit sjuk och känner mig ynklig. Ont i halsen, feber, huvudvärk, värk överallt etc. Kämpade mig in till jobbet igår men klarade bara ett par timmar innan jag vände igen. Fick gjort det viktigaste i alla fall så nu känns det inte fullt lika stressande att vara hemma. Hoppas jag blir frisk snarast, har varken tid eller lust att vara sjuk.

Robin är också hemma idag så vi har myst hela morgonen med frukost framför Homeland. Nu är han på gymmet. Funderar att beställa något gott när han ändå ska förbi mataaffären. Trots att jag är sjuk kliar det i hela kroppen. Vill vara frisk och gå till gymmet!!!

2 reaktioner på ”Ynklingen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s