It’s time for Africa

…eller ja typ. Om tre veckor. Men alltså jag är i desperat behov av semester. Är helt utmattad. Jag är så extremt trött så att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Nu börjar allt komma ikapp. Varit så stressigt och mycket de senaste månaderna. Det har hänt två gånger nu att jag somnat över skrivbordet på jobbet. Jag kämpar och kämpar men ögonen orkar verkligen inte hålla sig öppna. Jag somnar till varje film jag ser, somnar på tunnelbanan, somnar så for jag sätter mig i soffan. Somnade på enhetsmötet i förrgår(!), hur pinsamt är inte det? Hela dagarna är en kamp mot tröttheten. Ögonen gör så ont och orkar inte fokusera blicken någonstans. Nä, det är bara hålla ut dessa tre veckor nu.

Vi ska verkligen åka ut mitt i öknen. Alltså MITT i verkligen. Det finns ingenting runtom. Det ska bli så otroligt skönt. Bara koppla av, inget fläng hit och dit. Vi ska bo på en jättestor resort så det finns massor att göra på hotellet. Helt sysslolösa blir vi nog inte:).

20140118-221547.jpg
Ja, mitt i öknen som jag sa. Bara hotellet där! No stress på den!

En reaktion på ”It’s time for Africa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s