Coaching i ledarskap

Sitter på tåget till Stockholm från jobbet. Ska möta upp Jessica och sen ska vi ut och äta för att fira Vickan som fyllt år :). Dör av hunger så det ska bli gött.

Haha, åh. Älskar min grupp på jobbet. Så ledsen att jag ska lämna dom, men man måste gå vidare i livet. Har skrattat så jag fått ont i kinderna idag. Jag har verkligen pli på gruppen. Fråga gärna mig om coaching, måste säga att jag är väldigt proffsig inom det området.

Vill dina anställda inte ha coachsamtal, gå på enhetsmöte eller kanske tar för mycket fikapauser har jag en metod jag kallar ”knipsaren”. Jag knipsar helt enkelt fast den anställde. I exemplet nedan har vi Elin som inte ville följa med på möte. Då får man knipsa till och leda genom tvång helt enkelt. Det är bra att ha flera kortare band så att längden kan justeras. Ibland kan hon även ta lite för många fikapauser. Då kortar jag ner bandet och fäster i skrivbordsstolen. Jag har även kameraövervakning. Men det kan jag coacha i en annan gång.

20140117-172321.jpg

En reaktion på ”Coaching i ledarskap

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s