Getting my life back

20140111-124700.jpg

Älskar den här handkrämen från The Body Shop. Den luktar ganska starkt och kryddigt men jag kanske börjar bli tant för jag älskar sånna dofter. Tantvarningen har också börjat genom att vi tjejer startat en bokcirkel, haha hur nördigt är inte det? Men I love it <3.

Idag är det äntligen lördag. Så skönt. Musten gick ur mig redan i torsdags, var så trött att jag inte visste vad jag skulle ta vägen. Så struntade i allt och gick hem och la mig direkt efter jobbet. Nu är jag ledig ända fram tills på onsdag! Ska bara sova, äta och träna. Och det bästa är att snart börjar jag jobba från Stockholm igen och inte behöva pendla till Uppsala varje dag. Känns som att jag fått tillbaka livet, haha. Det är inte så att jag vantrivs på jobbet. Verkligen inte. Men att 3h om dagen går åt på att pendla tär på mig.

2 reaktioner på ”Getting my life back

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s