Lazy days

20140106-185759.jpg
Det har varit skönt med tre lediga dagar i rad. Har tagit det väldigt lugnt, sovit, tränat, ätit och varit på bio. Såg 12 years a slave. Usch, vad hemsk den var. Svårt att förstå att slaveri verkligen har ägt rum. Imorgon är det dags för jobb igen och det känns också ganska trevligt faktiskt.

Snart kommer Robin hem så ska börja laga middag. Blir torsk och fetaostsallad idag. Till efterrätt blir det coco sunshine smoothie. Den Innehåller bland annat apelsin, mango, ananas och kokosmjölk. En riktig exotisk liten goding.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s