3 am

Sitter uppe mitt i natten för jag kan inte sova. Legat och vridit och vänt på mig i tre timmar. Hela kroppen kliar och Robin pratar i sömnen, haha. Så söt. Idag pratade han om ”ta vara på den chansen” och sedan ligger han och småskrattar i sömnen. Själv snarkar jag tydligen så jag får väl ta det. Känner mig lite febrig och ont i halsen. Vilket jag gjort i två veckor nu. Men inget bryter ut vilket är lite jobbigt. Hellre blir jag jättesjuk en vecka faktiskt.

Idag har vi varit på julmarknad på Skansen och sedan blev vi bjudna på libanesisk restaurang. Åh så gott det var. Har mat upp i halsen.

Nu när man sitter uppe mitt i natten har man så mycket tid att tänka, jag har tänkt på allt till hur jag ska fixa naglarna imorgon, vad jag ska göra i framtiden och sedan har jag legat och planerat min och Robins resa till New York i detalj. Inte för att vi har bokat någon, men ändå.

20131216-030930.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s