Jack-jakt och workshop

Jag är inte den mest frekventa på att blogga. Har inte funnit tid helt enkelt. Sen kanske inte mina 114 läsare gråter för det så det är nog lugnt.

Idag har jag haft workshop och kunde smita redan vid 14. Blir helt slut i huvudet av att sitta på möte i ett litet rum utan ventilation med 10 andra. Mötet var här i Stockholm så jag tog en fika med min karl och sedan gick jag på jack-jakt. Hittade ingen superfin men kom hem med denna ni kan skåda nedan. Lite osäker på vit men fanns ingen fin i svart. Tycker inte om att köpa vinterjackor. Men hatar att frysa. Denna får duga tillsvidare. Har insett att jag ändå aldrig kommer hitta en fin dunjacka som även är varm.

För tillfället sitter jag inlindad i en filt och dricker kaffe. Ska gå till gymmet snart. Vat tvungen att göra ett stopp hemma för att lämna lite saker.

image

En reaktion på ”Jack-jakt och workshop

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s