Veckan

Jag är ju inte superduktig på att uppdatera den här bloggen. Har haft så himla mycket att göra den här veckan samtidigt som jag haft lite lätt huvudvärk och illamående. Nu tror jag att det börjar bli bättre i alla fall. I veckan var vi ute och åt (Aqui blev det som vanligt…) med Natalie och Fabian. Annars har det varit jobb och försök till träning. Inte lätt med krämpor. Här om dagen var jag såååå trött så jag struntade i allt och åkte hem och mös in mig i Robins störtsta tröja och drack massa blåbärste och åt chokladpraliner. Det var myyys!
image
Middag på Aqui

image
Chill i dill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s