Måndagslyx

I helgen har det blivit rätt lugnt, handlat mat och lite julpynt, en ny kaffebryggare med bönkvarn (älskar den, har velat ha en sån jättelänge) osv. Tränat också såklart. Idag jobbade jag inte, utan gick till Sparadiset på Södermalm och spa:ade istället :). Man måste lyxa till det ibland. Tog en helkroppsmassage så nu känner jag mig mjuk och avslappnad. Nu är jag redo för livet igen.

20131202-224052.jpg
Här låg jag och njöt idag.

En reaktion på ”Måndagslyx

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s