Frisörskräcken

20131129-195628.jpg
Bild från Grekland i somras.

Alltså det är något fel på mig. Jag har alltid huvudvärk när jag är ledig. Tur att jag har tre lediga dagar framför mig utöver denna. För huvudvärken får jag bara första lediga dagen.
Pallrade mig till gymmet i alla fall och sedan blev det frisören. Blir alltid så nervös innan och bokar alltid in frisör på fredagar så jag har hela helgen och gömma mig och fixa till om det inte blir bra. Haha. Nu var det i alla fall fjärde gången jag gick till Rena på Toni & Guy. Hon är bäst! Har inte blivit missnöjd en enda gång så nu känner jag mig trygg med henne. Sa åt henne idag att hon aldrig får sluta som frisör!

4 reaktioner på ”Frisörskräcken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s