Vart är du lilla svarta kappa?

Åhh, vill bara ha en svart klassisk kappa. Varför ska det vara så svårt att hitta? Har letat runt i varje butik och varje webshop men hittar ingen bra. Jag tänker inte ge upp! Måste hitta en. Min favorit blev ju stulen i New York och jag har inte hittat någon sedan dess. Fick hem en jag beställt idag men den var för stor upptill. Typiskt.

Just nu ligger jag i sängen och är ganska pigg. Robin sussar sött och jag har tråkigt! Vi var och åt middag och gick på bio. Såg Gravity, den var bra.

image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s