Gör inte ögonfransförlängning!

Vilodag från träningen idag. Vad mycket tid man har över då. Kom ändå rätt sent från jobbet då jag hade möten hela em. Nu har jag precis duschat, skypat med Vicki i Florida och lagt fläskfilé i marinad. Tänkte göra en mozarella och avocadosallad till det.

Usch, måste även varna för att göra ögonfransförlängning. Gjorde ju det för en månad sedan, och visst det är jättefint när man har det men nu är mina egna fransar helt förstörda :(. Skötte verkligen mina exemplariskt, hade ingen mascara på, böjde inte med fransböjare, sov till och med på rygg bara för att inte förstöra dem! Nu har jag inlett reparation eylashes och använder bara skonsamma produkter samt badar dem i xlash pro. Må dom växa ut igen!

20131105-200611.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s