Fuck cancer

Under oktober månad har jag varit duktig med att skänka pengar till cancerforskningen. Jag brukar skänka pengar varje månad till olika organisationer. Nordea, och säkert andra banker också, har en smart tjänst som heter extraspar. Jag har att 5kr sätts in på ett sparkonto varje gång jag handlar något med kortet. Man kan själv välja belopp. I slutet på varje månad brukar jag ta de extrasparspengar jag fått ihop och skänka till välgörenhet. Det blir ju en win-win också, eftersom ju mer jag shoppar ju mer pengar skänker jag :D. Igår fick jag hem det här armbandet jag beställde från Ung Cancer. Beställde precis en tavla också 🙂

20131101-134114.jpg

Nu håller jag på att städar och tvättar för fullt här hemma. Efter det blir det en tripp till Centrum för träning och kanske lite shopping av middagsmat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s