Morsning korsning

God morgon! Klockan är sju och jag sitter på tåget mot jobbet. Trött som en korv. Blir en stor fet kaffe när jag kommer fram. Igår skulle vi åka och lämna bilen till Robins föräldrar och dom bjöd på en delikat middag. Dom har introducerat oss för Picard, en fransk kedja som säljer frysta delikatesser. Så sjukt gott! Fick med mig en matlåda och längtar redan till lunchen!

image

Efterrätt i form av mini cheesecakes fick vi i oss också. Mmmhh.

När jag kom hem hade jag fått min glossybox som jag fick av Victoria i födelsedagspresent. Älskar produkter och är lite smått besatt så blev så himla glad. Har alltid tänkt att jag ska prenumerera men Robin lär ju bli galen då jag redan har skåp och lådor fulla. När vi köper en ny lägenhet så :).

image

Fick bland annat mineralpuder från SheerCover. Ska bli kul att testa då jag har hört att det är jättebra. Fick även en primer vilket var super då min tog slut igår.

Ps. Blir jätteirri på att bilderna blir så dålig kvalité när jag laddar upp dom. Whyyyyyy?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s